011/21-92-171 011/37-33-170 063/80-99-008

nipek_gostol_tst@yahoo.com

PESKIRANJE

badge image
REZERVNI DELOVI UVEK NA LAGERU!

25 GODINA USPEŠNE SARADNJE !

"Nipek Gostol TST" je ekskluzivni zastupnik kompanije "Gostol TST" na tržištu Srbije.

Kao jedini proizvođač kompletne opreme za peskiranje i sačmarenje, još za vreme Jugoslavije, “Gostol TST“ je vremenom usavršio konstrukciju i potpuno je prilagodio strogim savremenim svetskim ekološkim standardima. Danas je ovaj slovenački gigant prepoznatljiv po širokoj lepezi raznih tipova turbinskih i kompresorskih mašina i to:

Mašine za peskiranje sa valjkastim transporterom
Mašine za peskiranje sa valjkastim transporterom

Mašine za peskiranje sa valjkastim transporterom (P - BASIC) su protočne mašine za peskiranje, koje se upotrebljavaju za peskiranje - obradu lima, profila, sitnih pozicija na mrežama, različitih čeličnih konstrukcija, kao I cevi različitih promera i dužina. Mašine se mogu zajedno sa dogradnjom komore za sušenje, komore za automatsko bojenje I tunelom za sušenje boje, ugraditi u visokoproduktivne linije za nanošenje temeljne boje.

Mašine za peskiranje sa visećim transporterom
Mašine za peskiranje sa visećim transporterom

Mašine za peskiranje sa visećim transporterom (VK - BASIC) imaju ugrađenu I, Y kružnu transportnu prugu sa rotacijskim kukama. Delovi za peskiranje se na rotacijsku kuku zakače pojedinačno ili na vešalicama u obliku grozda. Protočne mašine sa rotacijskim kukama ugrađene na visećoj pruzi imaju kružno transportno kretanje, na kom su delovi za peskiranje zakačeni pojedinačno ili u grozdu.

Mašine za peskiranje sa okretnim stolom
Mašine za peskiranje sa okretnim stolom

Mašine za peskiranje sa rotacijskim stolom (K) se upotrebljavaju za peskiranje različitih vrsta odlivaka, kovanih ili prešanih delova, kao I svih ostalih metalnih izradaka manjih ili većih gabarita. Deo koji se peskira se stavlja na perforirani rotacijski sto ručno ili uz pomoć dizalice. Delove na peskiranju je potrebno jedanput okrenuti.

Mašine za peskiranje sa gumenom trakom
Bubnjaste mašine sa gumenom trakom

Mašine za peskiranje u obliku bubnja (GG) mogu imati ugrađene čelične gusenice sa lamelama ili beskonačnu gumenu traku. Upotrebljavaju se za peskiranje različitih vrsta odlivaka, kovanih ili prešanih delova, kao i svih ostalih metalnih izradaka manjih gabarita i većih serija. Punjenje delova za obradu u mašine za peskiranje se može vršiti ručno ili sa hidrauličnom napravom za dizanje iz koje se delovi za obradu sipaju direktno iz sanduka za transport.

Komora za peskiranje
Komore za peskiranje

Komora za peskiranje (KMP) je univerzalni uređaj za peskiranje, namenjen za peskiranje šinskih vozila, kontejnera, drumskih teretnih vozila, odlivaka, velikih dimenzija težine do 50000 kg ili više, proizvedenih u malim ili srednjim serijama.

ir-smart turbina
IR SM@RT TURBINE

IR sm@art turbine su turbine premium kvaliteta. Karakterišu ih bolji rezultati peskiranja, kraće vreme peskiranja, veća učinkovitost - do 70%, manja potrošnja električne energije - do 25%, ojačani ležajevi, smanjeno habanje, manje vibracija i niži nivo buke. Dug životni vek i veća pouzdanost su samo još jedna od prednosti ovog sve popularnijeg uređaja.

vibrofiniš
VIBROFINIŠ

U ponudi su: Mašine sa separatorom - VUS, Mašine bez separatora - VO, Linijske mašine - VL, Vibracijske sušilice - VS i CEntrifugalne bubnjaste mašine - CB. Širok izbor mašina za vibracijsku površinsku obradu (sa separatorom, bez separatora, vibracijska sušilica, centrifugalna mašina..) Idealne za: brušenje, poliranje i ravnanje, super obradu, čišćenje od ulja i rđe, finu obradu, sjaj obadu, starinski izgled za mermer i obojene delove metala i plastike. Mediji za poliranje i jedinjenja za čišćenje površina , po izboru.

abraziv Ervin
ABRAZIV "ERVIN"

Ako želite najbolje iskoristiti vašu mašinu za peskiranje, pravi izbor abraziva je prvi korak ka tome. Ključne prednosti "Evin" abraziva su : niska potrošnja, najveća produktivnost uz male troškove, konstantne abrazivne performanse, redukovano odlaganje prašine i otpada, lokalna tehnička podrška..Veliki izbor različitih tipova abraziva.

REZERVNI DELOVI UVEK NA LAGERU!