011/21-92-171 011/37-33-170 063/80-99-008

nipek_gostol_tst@yahoo.com

O NAMA

PROFIL KOMPANIJE

„Nipek Gostol TST“ d.o.o je specijalizovana firma za plasman procesne opreme i pružanje usluga iz oblasti pekarstva i peskiranja.

Devedesetih godina počinje sa radom u okviru „PKB Tehnoekonomik“, da bi se 1996.godine registrovao pod sadašnjim imenom. U okviru sopstvene proizvodnje „Nipek Gostol TST“ na tržište plasira široku lepezu pekarskog alata, pribora i prateće opreme.

Dugi niz godina u kontinuitetu zastupa i uspešno plasira opremu proizvođača iz Slovenije, Italije, Nemačke i Belgije. U predhodnih dvadeset i pet godina „Nipek Gostol TST“ se dokazao i učvrstio medju vodeće firme u Srbiji iz navedene dve oblasti. Svojim stručnim, korektnim i profesionalnim odnosom, zadobio je poverenje na stotine kupaca i sa njima izgradio i razvija partnerski i prijateljski odnos. Uz stručne konsultacije pomaže svojim kupcima u delu projektovanja novih i razvoja postojećih proizvodnih postrojenja.

Za svoje, kako stručno, tako i humanitarno angažovanje firma „Nipek Gostol TST“ dobitnik je mnogih stručnih i društvenih priznanja, a njen direktor i vlasnik Milan Novaković je dobitnik prestižnog priznanja, povelja za preduzetnika godine Srbije za 2014. godinu. Nipek je dobitnik sertifikata "Firma od poverenja" za 2016. godinu. Sertifikat "Firma od poverenja" se dodeljuje privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i saradnicima, a takođe je i ponosna na nagradu "Stvaratelji za stoljeća" dodeljenu od strane međunarodno ekonomskog foruma PERSPEKTIVE I GLOBAL iz Zagreba, za doprinos razvoja preduzedništva na području srednje i jugoistočne Evrope za 2019 godinu.

firma od poverenja sertifikat